‘Ik transformeer plant based basics +
ecovriendelijke verf 
naar hoogwaardige,
duurzame abstracties’ | Saris van Twillert2024
| De tentoonstelling ‘Exchange’ is in voorbereiding / info volgt.


In mei
van dit jaar exposeerde ik mijn werk in de FOLKs FABRIEK in Assen, een voormalige graansilo met monumentenstatus.


In september 2022 
was mijn werk en ons huis onderdeel van ‘Kunst aan de Vaart’; een kunstevenement in Assen waarbij diverse bewoners aan de Noord- en Zuidzijde van de Vaart voor de 15e keer hun monumentale huizen en/of tuinen openstelden voor publiek, ingericht met werk van verschillende kunstenaars. Zelf exposeerde ik natuurlijk in ons eigen huis aan de Vaart ZZ 99. En wat een leuk weekend was het! Het publiek, de reacties, de gesprekken en de verkoop; het was duizelingwekkend…


In de zomer van 2022 
exposeerde en verkocht ik mijn ‘Duotone Papers’ in een bijzonder rijksmonument aan de Hofstraat in Deventer. In de voormalige Sallandsche bank uit 1913 is ‘Carlos in huis‘ gevestigd; een waar designwalhalla van drie verdiepingen, inclusief originele (inloop)kluis.


Eerder
exposeerde ik o.a. in ‘Het Koninklijk Paleis’ in Amsterdam i.h.k.v. ‘De Koninklijke Subsidie voor Vrije Schilderkunst’ en werkte ik in Taarlo aan het community art project ‘Nu en Ooit’ voor Art Expedition ‘Into Nature’ i.s.m. beeldend kunstenaars Joop Striker en Koos Toren en dorpsbewoners.

 

Duotone Paper A3
ons huis aan de Vaart
Cork Friend 12 x 6 x 4 cm
1 | ‘Duotone Paper’ bij verzamelaar Niels Spierings
2 | ons huis aan de Vaart Z.Z. 99 in Assen
3 | ‘Cork Friend’ – 12 x 6 x 4 cm