_ ‘Ik transformeer kleuren en verhoudingen
naar een nieuwe abstractie’ / Saris van Twillert_
Op handen zijnde tentoonstellingen; ‘Alter ego’s’ en ‘Zenscapes’. Meer info volgt.


_ Van mei tot oktober (2022)
 exposeerde en verkocht ik mijn ‘Duotone Papers’ in een bijzonder rijksmonument aan de Hofstraat in Deventer. In de voormalige Sallandsche bank uit 1913 is ‘Carlos in huis‘ gevestigd; een waar designwalhalla van drie verdiepingen, inclusief originele (inloop)kluis.


_ In het weekend van 10 + 11 september (2022)
 was mijn werk en ons huis onderdeel van ‘Kunst aan de Vaart’; een kunstevenement in Assen waarbij diverse bewoners aan de Noord- en Zuidzijde van de Vaart voor de 15e keer hun monumentale huizen en/of tuinen openstelden voor publiek, ingericht met werk van verschillende kunstenaars. Zelf exposeerde ik natuurlijk in ons eigen huis aan de Vaart ZZ 99. En wat een leuk weekend was het! Het publiek, de reacties, de gesprekken en de verkoop; het was duizelingwekkend…


_ Eerder
 waren mijn schilderijen onderdeel van de eindexamententoonstelling van de Academie voor Beeldende Kunst Minerva in Groningen, exposeerde ik o.a. in ‘Het Koninklijk Paleis’ in Amsterdam i.h.k.v. ‘De Koninklijke Subsidie voor Vrije Schilderkunst’ en werkte ik in Taarlo aan het community art project ‘Nu en Ooit’ voor Art Expedition ‘Into Nature’ i.s.m. beeldend kunstenaars Joop Striker en Koos Toren en dorpsbewoners.

 

IMG_2039
IMG_3223 2
IMG_8215