_ ‘Ik transformeer verhoudingen naar
een nieuwe abstractie’ / Saris van Twillert_ Momenteel
is er een serie ‘Duotone Papers’ – bestaande uit twintig werken op papier – te zien en te koop in een bijzonder rijksmonument aan de Hofstraat in Deventer. In de voormalige Sallandsche bank uit 1913 is ‘Carlos in huis’ gevestigd; een waar designwalhalla van drie verdiepingen, inclusief originele (inloop)kluis.
Carlos in huis / Hofstraat 13-15 / 7411 PD Deventer. Open; di, wo, do en vr 10u – 18u / za 10u – 17u30 en elke eerste zondag van de maand 12u – 17u.


_ Straks
 in het weekend van 10 + 11 september is mijn werk en ons huis onderdeel van ‘Kunst aan de Vaart’; een kunstevenement in Assen waarbij diverse bewoners aan de Noord- en Zuidzijde van de Vaart hun monumentale huizen en/of tuinen openstellen voor publiek, ingericht met werk van verschillende kunstenaars. Zelf exposeer ik natuurlijk in ons eigen huis aan de Vaart ZZ 99. Er zullen een aantal grotere ingelijste ‘Duotone Papers’ in A2-formaat te zien en te koop zijn, als ook diverse gekleurde ‘Cork Friends’. Mijn grote ‘Duotone Portraits’ stel ik uiteraard ook ten toon en desgewenst kun je een opdracht voor een werk bij mij plaatsen. Op één van beide dagen ben je van harte welkom van 11u -17u!


_ Eerder
 exposeerde ik o.a. in Het Koninklijk Paleis in Amsterdam i.h.k.v. De Koninklijke Subsidie voor Vrije Schilderkunst en in Taarlo met het community art project ‘Nu en Ooit’ voor Art Expedition ‘Into Nature’ i.s.m. beeldend kunstenaars Joop Striker en Koos Toren en dorpsbewoners.

 

IMG_0015
IMG_9450
IMG_0013