_ Ik heet 
Sariske Sara Hilde Kok van Twillert; tenminste, zo stelde ik mijzelf als 4-jarige ooit voor aan de kleuterjuf ;) . Mijn moeder – Tineke van Twillert – refereerde daar, vooral op feestjes en partijen natuurlijk, altijd graag aan. Nu ze helaas niet meer hier is en ik mijn liefde voor de schone kunsten van haar heb meegekregen, werk ik onder de naam Saris van Twillert.


_ Ik studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunst Minerva in Groningen en aan de Statens Kunstakademi in Oslo, Noorwegen.


_ Ik exposeerde
o.a. in Het Koninklijk Paleis in Amsterdam i.h.k.v. De Koninklijke Subsidie voor Vrije Schilderkunst en in Taarlo met het community art project ‘Nu en Ooit’ voor Art Expedition ‘Into Nature’ in samenwerking met beeldend kunstenaars Joop Striker en Koos Toren en dorpsbewoners.


_ Ik was 
lange tijd met veel plezier grafisch ontwerper, maar gaandeweg ben ik me steeds meer gaan verdiepen en ontwikkelen op het gebied van wonen, iets wat ik ook altijd al heel leuk vond om mee bezig te zijn.


_ Ik adviseer
 nu mensen bij het (her)inrichten van hun woning. Ik help ze hun interieur meer karakter te geven met bijvoorbeeld (vintage) design, klassieke (erf)stukken, kunstwerken en planten in combinatie met het mooi uitlichten van hun eigen persoonlijke spullen en in aanvulling op wat er vaak al goed, fijn en mooi is.